mcmurdock73 Odesláno Srpen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2016 Ahoj, měl bych prosbu. Hry mám normálně na HDD, ale protože to není úplně spolehlivé médium, překopíroval jsem je na síť. Na Xboxu vidím SMB ale když najedu na hru, tak nejde spustit. Poradíte pls někdo. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 9, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2016 Jsi ve spatne sekci, toto je sekce pro Xbox One. Jinak by ti mohl pomoct tento navod http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/1661-stream-xbox-360-games-over-your-network-smb-to-a-jtag-rgh-hacked-xbox-360-running-freestyle-dashboard-using-conectx/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mcmurdock73
Ahoj, měl bych prosbu. Hry mám normálně na HDD, ale protože to není úplně spolehlivé médium, překopíroval jsem je na síť. Na Xboxu vidím SMB ale když najedu na hru, tak nejde spustit. Poradíte pls někdo. Díky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.