Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Error 79


marcuss1468624588

Recommended Posts

Zdravím, mám dotaz mám xbox 360 slim 4g s rgh 2, celou dobu fungoval bez problému až včera při vypnutí konzole a opětovném zapnutní mi najednou háže chybu Error 79.

Měl bych dotaz ví někdo o jakou chybu jde a popřípadě jak a jestli by šlo opět konzoli zprovoznit? Děkuji předem za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Kód chyby E79 znamená, že Xbox 360 má buď poškodený systém súborov alebo problém pevného disku. Vidieť, ako ste skontrolovali HDD a potvrdila, že je funkčný, myslím, že to môže byť problém softvér / NAND čipov na báze. Dve otázky; Už ste nainštalovali všetky aktualizácie systému v poslednej dobe? A je E79, jediný chybový kód, ktorý sa objavil?Dve možné riešenia, ktoré som našiel, čo sa týka softvéru sú;Odstráni všetky neúspešné aktualizácie systému, ktoré by mohlo spôsobiť chybu:K tomu, jednoducho stlačte a podržte tlačidlo synchronizovať, keď je konzola vypnutá (na 360 S, že je tlačidlo vedľa portov USB). Potom zapnite a potom utešovať, zatiaľ čo drží toto tlačidlo. Držte ho, kým sa konzola úplne zavedený a zobrazí sa prístrojová doska. Konzola by to automaticky vymaže ktorejkoľvek neúspešnej aktualizácie systému počas štartu.Alebo, ak môžete získať na palubnú dosku (skúste robiť tak bez HDD) skúste znova nainštalovať aktualizácie systému (ak ste v poslednej dobe urobil jeden), ktoré možno mohlo spôsobiť toto:Ak chcete urobiť, prejdite do Nastavenie systému> Pamäť> potom postihli v tomto poradí: ľavý nárazník, pravý nárazník X, doľava nárazníkom, pravý nárazník X> Áno.Ak to nepomôže opraviť, budem mať väčší kopať okolo na riešenie, dúfajme, že po určitej spánku. Non menej, dúfam, že to pomôže.

 

S cieľom získať chybu E79 na Xbox 360 opravovaný, je najprv potrebné overiť, či ide o hardvérový problém, alebo nie. Ak chcete zistiť, že von, postupujte nasledovne:1 - Reštartujte konzoly. 2 - Skontrolujte, či nie sú uvoľnené káble. 3 - Zapojte všetky káble a zapojte je späť. 4 - Vyberte váš pevný disk opatrne a umiestnite ju späť (Môžete sa pokúsiť to urobiť 2 alebo 3 krát.).Ak konzola stále chyby Xbox 360 E79, potom to určite je problém s hardvérom. Aby bolo možné stanoviť to teraz, budete musieť otvoriť konzolu a opraviť ju zvnútra.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu