Jump to content
  • 0

chyba 80710016

Ladymajestropaliny

Question

Ahojte potrebuji nutne poradit jsem bezradna...uz jsem i kompletne smazala playsta znovu nahodila prvni prihlaseni po uplnem smazani probehlo v pohode kazdopadne druhy pokus bylo opet to same vyhodilo mi to chybu,...tu samou co mi to hazelo i pred kompletnim smazanim....mylne jsem se domnivala ze celkovy vymaz pomuze....wifi normalne funguje kazdopadne me to nechce prihlasit....nevite co je to ta chyba cislo 80710016 nebo co je pricinou??? Budu vdecna za jakekoliv rady i napady nebo info.

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

no na tohle jsem uz koukala s pripojenim jsem to taky zkousela ale bohuzel jaksi nic koukam ted jeste na yt ale moc z toho chytra nejsem...nechapu proste proc se to stalo!....vV jefnu chvili normalka a v druhou to proste nejde....

ale jinak diky za 2 sekundy tveho casu....

EDIT:  Samo od sebe to naskocilo nechapu ....ale jsem stastna jako blecha....

• 0

Dobrý den.

Jsem asi blbej, ale už měsíc se snažím zprovoznit PS3 na net. Tato chyba tam skáče, odkaz je sice krásný a světe div se, google používat umím. Ale podíval se rádce na nějaké odkazy? Já zatím našel vždy jen prosíka o pomoc s řešením - nikde nevidím návod na opravu. Jen na webu SONY je rada "odpojte na minutu od elektřiny, případně resetujte..."

Nechal jsem vyplé den, dal jsem do továrního nastavení.... nastavil jsem vše znovu, net je na kabel.

ALE při pokusu o napojení k netu (youtube atd.) mi napíše, že nejsem připojen k PSN. Takové to Sing IN si kliknu, točí se půl minuty a napíše, že server se nedaří kontaktovat. WIFI, Kabel - je to jedno.

Psal jsem na podporu sony - čekám týden a nikdo nereaguje. Vlastně jsem napsal na jeden funkční web sony, protože PS web při kliknutí na "kontakt" hodí chybu a nikoho se nedovoláš......

Dokáže někdo chytřejší poradit? A prosím, opravdu ne odkazem na "google.com".

Děkuji.

• 0

Tak nic - vypadá to, že toto fórum je spíše obchodního charakteru - pokec je tu hlavně "prodám" ....

Pro info geniála nahoře s google vyhledávačem - od srpna do konce září jsem pravidelně 2-3x zkoušel různě resetovat PS3, obnovovat hesla, novou registraci atd. Nic nepomohlo. Před pár dny jsem opět zapnul stroj, zkusil standardně pustit a ono to jede - bez problémů, bez nových loginů.....

Tak mi tady netvrďte, že za 2s na googlu vyřešíte vše, když nedokážete reálně napsat radu.

Bohužel - pro případ potřeby opravdu nechápu, kde byl zakopaný pes.....