speKtis Odesláno Srpen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2016 Zdravim, nedávno jsem zjistil, že moje ps3 slim přehrává disky z PS1. Jenže mám takový blbý pocit tam svoje dnes už skoro raritní kousky strkat. V případě nějaké poruchy, existuje nějaký způsob, jak nepoškozený disk v domácích podmínkách vyndat ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bo3fly Odesláno Srpen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2016 Ano jde ( ale používat jen v krajní nouzi!!) viz 1) Vypnout konzoli2) Držet tlačítko na vysunutí disku3) Stále držet tlačítko na vysunutí disku a připojit konzoli kabelem do sítě4) Disk vyjede ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Odesláno Srpen 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2016 Dík Aspoň nějaká jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.