Nikopol Odesláno Srpen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2016 Udělal jsem to sice jako vtípek z nudy, ale nakonec to nevypadá špatně, tak se prostě musím podělit s váma. Původně jsem chtěl barvit na černo, ale tak mi to připomnělo moje staré Atari, že to tak asi nechám. Kdyby chtěl někdo udělat to samé, tak jsem v Ikei zašel do koutku s poškozeným zbožím a vyškemral jsem samolepící dýhu na pracovní desky. Dali mi ji za 50 korun. Pak už jen přilepit. odřezat nožem a přebrousit smirkem na 320gritů. Na závěr jsem cover přetřel převařeným lněným olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Srpen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2016 Nevypada to špatně bych to dal přes cely vrch ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2016 Měl jsem proužek, který vystačil jen na ten kousek, ale i tak bych to nelepil celé. Kdybych náhodou chtěl konzoli uvést do původního stavu, tak mi stačí jen vyměnit kryt a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Srpen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2016 ale jo frajerinka hezka jen ted byt opatrny pri utirani prachu aby se nekde neodlomil ruzek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Srpen 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2016 Z toho ani strach nemám. Přece jenom jsem to brousil a nic se neulamovalo. Asi to bude tím, že je to buková dýha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.