Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assetto Corsa


DeviR1

Recommended Posts

Jestli už někdo hrajete, tak pište dojmy. Zajímá mě, jak je na tom Assetto Corsa v porovnání s Project CARS, jestli tam je nějaký znatelný rozdíl.

EDIT: Tak moje kopie stihla dorazit a zhruba hodinu jsem si to zahrál. A je to docela hrůza. Co se týče jízdního modelu, tak ten je možná skvělý, ale vzhledem k tomu, že ta hra jede tak na 20 fps, tak si to člověk moc neužije. Zkusil jsem multiplayer a ten byl nehratelný totálně, fps padalo ještě výrazně víc. Pokud jste zvyklí na grafiku u Forzy 6, tak k Assetto Corse přistupujte velmi opatrně, protože to beze srandy vypadá jako tak 6 let stará hra a to jsem možná ještě optimista. 

Každopádně pokud se podíváte na facebook vývojářů, tak snad každý příspěvek od konzolových hráčů je negativní, hlavně co se týče těch fps. Prý se příští týden dočkáme patche, do té doby to nemá cenu hrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neříkám, že ta hra je špatná, jediné co mi na ní momentálně vadí jsou ty fps, což je pro mě ale velká překážka. Jak jsem již psal, tohle by mělo být vyřešeno brzy patchem. No a pokud jde o grafiku, tam už se nic patchem zlepšovat nebude, takže pokud by tohle pro někoho byla překážka, tak asi opravdu kupovat nedoporučuju.

Nicméně tohle je mířeno na úplně jinou cílovou skupinu než Forza a řekl bych že i Project CARS. Protože pokud máte volant, nejlépe i pedály se spojkou a klasickou řadící páku, přiblíží vás tato hra k reálnému zážitku ze všech dostupných her nejvíce. Jízdní model je opravdu úžasný a na volantu si člověk opravdu připadá, jako by řídil reálné auto. Při přejíždějí menších nerovností jde u starších aut slyšet "chrastění" karoserie a zvuky motoru, včetně práskání výfuku při podřazení a podobné libůstky jsou taky super. Bohužel bych řekl, že na ovladači ten zážitek tak skvělý nebude, ještě jsem to na něm nezkoušel. S tím se pojí i obtížnost, pokud chcete jezdit bez asistentů, což asi většina chce, tak je opravdu náročné některé auta udržet na trati i když nejedete naplno.

Řekl bych, že pokud nad touto hrou váháte, tak by bylo nejlepší si ji před koupí vyzkoušet, protože se může stát, že si ji koupíte a po pěti minutách hraní zjistíte, že je to vlastně úplně něco jiného, než jste čekali a na co jste se těšili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu