saman250 Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Dneska jsem si stáhl PES demo pro PS3 Po stažení a následném zapnutí hry na mě vyskočilo okno s výběrem týmu .V ten moment jsem se již zarazil protože vzhled některý log týmu mi připomněl vybarvené vlajky v omalovánkách .Po načtení hry (zápasu ) jsem se ocitl ihned uprostřed hřiště bez nějakého nástupu a podobných věci jak to můžeme vidět ve fifě .No nic přejdu k samotnému hernímu projevu hry .Po odehrání pár zápasu na mě hra působila při různých simulací zasekaně a při různých skluzových obraných zákrocích jak přes kopírák na druhou stranu ale musím vyzdvihnout chytání brankaře ve stoje který různými poskoky atd připomíná opravdového brankaře tudíž nemáte pocit že střílíte na brankaře na ne na stroj .Také musím pochválit bránění rohových kopů kde si můžete vybrat jakým stylem chcete bránit rohový kop což je velký plus pro PES .Nemůžu taky zapomenout na emoce na hřišti z počátku mi přišli dané prožitky na hřišti v celku fajn ,jelikož bylo atypické vidět ve fotbalové videohře útočíciho hráče který se vzteká po neodpískání falu v pokutovém území ale postupem času mi přišly dané animace až otravné z důvodu neustálého opakování stejných simulačních situací k tomu se přidává otravné záznamy střel a také nucené záznamy ze střeleních branek . + Chytání brankaře ve stoje Obraná hra u rohových kopu - Otravné Replay střel,branek zasekanost hry která kazí celkový zážitek ze hry obrané zákroky Emoce které se neustále opakují Hodnocení 6/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.