Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mount & Blade: Warband


lights flesh

Recommended Posts

A nevyjde a nevyjde,samé zpoždění,když chci hrát.

 

Včera vyšlo,paráááda.Co ted...co ted...star trek on line NEBO Mount a bleeejt.Ted budu dva měsíce zalezlej.

 

6.10.2016 Nejlepší hra roku na PS4.Nejlepší příběh a ty turnaje s dřevcem,když vás tam honí za zádama  na koni hned za zadkem s 3D sluchátkama zvuk....vážně jsem si málem smíchy cvrnknul jak ty šípy a dřevce okolo svištěj v té aréně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím.:)Právě jsem se udělal králem ukořistil jsem si :

 

Yalen-epeshe ,reveran,Ilvia,Maras castle,Istiniar,Glunmar...král,že mě dá jenom...tak jsem si to nechal:).Ted nastává problém mám jenom 100 elitních vojáků a vesnice jsem před tím plundroval,takže nedoplnují.Další věc je,že není nikde návod co se má dělat,protože si to ve hře skoro nikdo nedovolil se udělat králem.Další vtip je,že okolo stojící lordi se mě nabízejí v mém hlavním městě(porazil jsem Rodoky)jenže nemají možnost kliknout na odmítnutí...takže pokud na ně klikneš musíš si je vzít a přidělit jim vesnici.

Takže ted je otázka zda se na ně nevykašlat a dávat do dobytých hradů jenom posádku?Lordy nebrat vůbec?Celé jenom já?Na co lordi?Podle mě jsou neschopný.Také je divné,že je mám ve svém hradu,ačkoliv jsem nikoho z nich nenajal jsou psaný v mém království a také nějaký ministr atd.Přitom paní toho hradu dělá,že mě nezná a ani mě neoslovují king.

Hraju 3 x 24 hodin s trochou spánku zhruba každý týden jeden den celkem to činí méně než 100 hodin.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Jinak ten multiplayer je vážně prča.Akorát škoda,že žádné klany nepořádají klanové bitky,protože se to děje sotva jednou za týden v pátek nejsou hráči,jenom kecají na jejich forech,ale skutek utek..no můj klan zatím porazil každého na celém světě,ale posledně to bylo o posledním našem hráči a já podváděl jezdil jsem na koni a pobíjel pěchotu což není uplně fér koněm proti 8 pěšákům uznávám,že pobít sám většinu z nich je muselo pěkně sXát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu