elukas Odesláno Září 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 pri jakekoliv hre v multiplayeru me vyskoci toto : Xbox Live Membership Limitation does not allow you to use this feature procital jsem jina fora a radili mi ze je chyba v privaci settings... coz pravda neni... vsechno je povoleno a vsechno je ok stejne tak veskery connection test v poradku gold membership mam zaplaceny do pulky zari s automatickym mesicnim obnovovanim zaclo mi to delat az dnes rano... mesic bylo vsechno bez problemu, vsechno je aktualizovany,pripojeni je v poradku a podle vseho i nastavení nevite nekdo co s tim ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Září 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 nemas tam nastavene nejake vekove omezeni? Zkus smazat profil z konzole a stahnout jej z LIve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
elukas
pri jakekoliv hre v multiplayeru me vyskoci toto :
Xbox Live Membership Limitation does not allow you to use this feature
procital jsem jina fora a radili mi ze je chyba v privaci settings... coz pravda neni... vsechno je povoleno a vsechno je ok
stejne tak veskery connection test v poradku
gold membership mam zaplaceny do pulky zari s automatickym mesicnim obnovovanim
zaclo mi to delat az dnes rano... mesic bylo vsechno bez problemu, vsechno je aktualizovany,pripojeni je v poradku a podle vseho i nastavení
nevite nekdo co s tim ? :/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.