elukas Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 pri jakekoliv hre v multiplayeru me vyskoci toto : Xbox Live Membership Limitation does not allow you to use this feature procital jsem jina fora a radili mi ze je chyba v privaci settings... coz pravda neni... vsechno je povoleno a vsechno je ok stejne tak veskery connection test v poradku gold membership mam zaplaceny do pulky zari s automatickym mesicnim obnovovanim zaclo mi to delat az dnes rano... mesic bylo vsechno bez problemu, vsechno je aktualizovany,pripojeni je v poradku a podle vseho i nastavení nevite nekdo co s tim ? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jirik Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 nemas tam nastavene nejake vekove omezeni? Zkus smazat profil z konzole a stahnout jej z LIve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
elukas
pri jakekoliv hre v multiplayeru me vyskoci toto :
Xbox Live Membership Limitation does not allow you to use this feature
procital jsem jina fora a radili mi ze je chyba v privaci settings... coz pravda neni... vsechno je povoleno a vsechno je ok
stejne tak veskery connection test v poradku
gold membership mam zaplaceny do pulky zari s automatickym mesicnim obnovovanim
zaclo mi to delat az dnes rano... mesic bylo vsechno bez problemu, vsechno je aktualizovany,pripojeni je v poradku a podle vseho i nastavení
nevite nekdo co s tim ? :/
1 answer to this question
Recommended Posts