Jump to content
  • 0

Optická myš se sama pohybuje

Robert Vosika

Question

Zdravím, myš Gembrid MUSG-001-G ( https://www.alza.cz/gembird-musg-001-g-zeleno-cerna-d4043707.htm?catid=18853601 ), například při dívání na videa na youtube, sama najede na tlačítko "Zobrazit plochu" vpravo dole, jelikož na google chromu se mi video na celou obrazovku nedá, jen občas ( https://ctrlv.cz/v6ey ), a když najede na to tlačítko, tak musím myší hnout, aby zase šlo video vidět. I když to je přes celou obrazovku tak se furt zobrazuje "hud" (název a časová osa). Jedná se o laserovou myš stará asi týden. Je to tím že je nová? Díky za odpovědi

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Bude to tim, že je to pc :D takže vyhodit z okna a už nikdy takovou hloupost jako pc nepořízovat. Pokud se ti to zdá jako hloupé řešení možná bude stačit při sledování videí odpojit myš. Víc s tím nenaděláš, jak jsem řekl.. je to pc haha 

Ne vážně s tím nic neuděláš :)

• 0

A nebude spíše problém někde mezi Billem Gatesem a jeho operačními systémy? Protože já bych jinak mohl vyměnit pulku pc.. :D třeba mé problémy s internetem.. Po pár minutách mi začnou prohlížeče vypisovat ať zkontroluji připojení kabelu.. přitom v nastavení sítě mi pořád svítí bezproblémové připojení k netu. Takže musím restartovat pc a pak mám 10 minut na internet :D nebo proč mi problikava obraz a upozorňuje na staré ovladače i když všechny jsou updatované? Proč mi usbčka jednou načtou podruhé nikoli? Proč mi dříve gta iv jelo na high ale teď se mi seká i counter strike 1.6? A tak bych mohl pokračovat do zítra a proto ho zapinám jen v nejnutnějším případě.. člověk si koupi novej pc a půlka věcí nefunguje.. už 3tí pc a žádné nejel jak má :(

takže jestli ti bude stačit koupit novou myš, poděkuj bohu, že je na tebe tak hodnej :D pokud máš smůlu jako já, smiř se s tím, že to jsou nevypočitavý šmejdi :D

Když jsem měl bednu s myší, nejdříve drát potom bezdrát. Dělalo mi to taky a stačilo ji odpojit ale touchpad maximalen tak rozmlatim a pořídim si myš která to bude taky dělat :D toť můj offtopic který nikoho nezajímá. Děkuji za pozornost :D