lights flesh Odesláno Září 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2016 To je naprostá paráda.Tušíte někdo jak se vypne internet ve hře?Tedy je potřeba připojení(snad si koupíte tričko nebo čepici),ale jistě lze vypnout internet se vším ostatním?Proč běhá při každé animaci přes celou obrazovku žlutý nápis " dfjofj@sdfoj win turn to the ship F8...a tato PEJČOVINA běhá klidně během animace a já přitom měl za to,že vážně jsem na nějakém můstku lodi Enterprase a zrovna jsem porazil se sličnou důstojnicí vedle mě s mírama 180+4 klingony někde ve vnějším vesmíru...vůbec jsem nevěděl,že v 5 ráno jsem jenom u nějaké blbé PS4 dokud tam nazačal při každé animace běhat ten text s pejčovskou informací,že se na internetu nějakej cááápek někde počůral či co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2016 hoch uabsolutne nechapu co tim chtel basnik rici co se tyce vypnuti internetu, tak u online hry to samozrejme nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2016 Potřebuješ k tomu přístroj enigma canava reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Září 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2016 Chtěl tím básník říct,že hra je zadara a je naprosto boží a míry důstojnic na velitelském můstku jsou také boží a navíc se dají přejmenovat.Nicméně mě nejde těžit ten materiál určený k pohánění lodi,takže jsem uvízl, došla štáva ve vesmíru.Nemám naftu...uvázl jsem na orbitu.Není to vůbec vidět ten materiál mezi meteority a bez něj nejde HYPER JUMP. aktualizace...bug ve hře objeven nešla dohrát mise za Klingony musel jsem hrát znova.Nespustí se mise...takže chyba ve hře,paráda a to bez možnosti použít load last.Stále mě to házelo na ten bug. Ten text se dá minimalizovat a odškrtnout v nastavení a už tam naštěstí neběhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.