Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Star Trek Online


lights flesh

Recommended Posts

To je naprostá paráda.Tušíte někdo jak se vypne internet ve hře?Tedy je potřeba připojení(snad si koupíte tričko nebo čepici),ale jistě lze vypnout internet se vším ostatním?Proč běhá při každé animaci přes celou obrazovku žlutý nápis " dfjofj@sdfoj win turn to the ship F8...a tato PEJČOVINA běhá klidně během animace a já přitom měl za to,že vážně jsem na nějakém můstku lodi Enterprase a zrovna jsem porazil se sličnou důstojnicí vedle mě s mírama 180+4 :D klingony někde ve vnějším vesmíru...vůbec jsem nevěděl,že v 5 ráno jsem jenom u nějaké blbé PS4 dokud tam nazačal při každé animace běhat ten text s pejčovskou informací,že se na internetu nějakej cááápek někde počůral či co..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl tím básník  říct,že hra je zadara a je naprosto boží a míry důstojnic na velitelském můstku jsou také boží a navíc se dají přejmenovat.:biggrin:Nicméně mě nejde těžit ten materiál určený k pohánění lodi,takže jsem uvízl, došla štáva ve vesmíru.Nemám naftu...uvázl jsem na orbitu.Není to vůbec vidět ten materiál mezi meteority a bez něj  nejde HYPER JUMP.

 

aktualizace...bug ve hře objeven nešla dohrát mise za Klingony musel jsem hrát znova.Nespustí se mise...takže chyba ve hře,paráda a to bez možnosti použít load last.Stále mě to házelo na ten bug.

 

Ten text se dá minimalizovat a odškrtnout v nastavení a už tam naštěstí neběhá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu