Pesko007 Odesláno Září 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2016 Dobrý den, mám takový problém. Můj Playstation má development kit. Nejdou mě spustit hry. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá s tímhle zkušenosti. Jde ta vývojářská licence nějak přeinstalovat, aby nebyla v PS4? Potřebuji nutnou pomoct! Děkuji moc za odpověď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Be4stElectrjc Odesláno Srpen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 On 9/15/2016 at 11:07 PM, Pesko007 said: Dobrý den, mám takový problém. Můj Playstation má development kit. Nejdou mě spustit hry. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá s tímhle zkušenosti. Jde ta vývojářská licence nějak přeinstalovat, aby nebyla v PS4? Potřebuji nutnou pomoct! Děkuji moc za odpověď! Hi @Pesko007, i can help you. Drop me a PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 no necro pls. 2 roky stary topic a uzivatel se jiz neprihlasil. zaviram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pesko007
Dobrý den,
mám takový problém. Můj Playstation má development kit. Nejdou mě spustit hry. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá s tímhle zkušenosti. Jde ta vývojářská licence nějak přeinstalovat, aby nebyla v PS4?
Potřebuji nutnou pomoct!
Děkuji moc za odpověď!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts