Jump to content
  • 0

Xbox One VS Wifi router - nelze spojit

maslicko

Question

Zdravím kolegy s X/One :)

V čera jsem neodolal a pořídil Xko v základu s hrou Tom Clancys. Nicméně po zapojení všech komponentů do TV jsem zapnul konzoli a postupoval dle návodu. Ale hned při druhém kroku kdy se Vás konzole zeptá zda-li chcete připojit přes kabel nebo přes Wifi, jsem už narazil na problém , který jsem bohužel ještě nevyešil a dá se říct ani nikde nenašel nějaké kloudné řešení. Přes Wifi mi konzole dokáže najít mojí adresu, potvrdím že se chci připojit a po zadání hesla, které zadávám správně mi konzole napíše že nelze spojit a je tam odpověď ať se obrátím na podporu Microsoftu. Po připojení kabelem to píše něco DHCP nebo něco podbného. Omlouvám se ale IT nejsem tak jsem s tímto problémem dá se říct v koncích. Zkoušel jsem Router i restartovat, vypnout a zase zapnout a stále pořád dokola :( . Bohužel bez tohoto kroku se nehnu z místa a tak mám Xko zatím jen jako dekoraci... Je možné že by danej problém byl buď to v konzoli jako takové samotné a nebo lze zjistit jestli můj router spolupracuje s konzolí? ... Jinak všechny ostatní počítače a mobili lze bez problému po zadání hesla připojit k síti. Ale Xbox stále hlásí že nelze. Tím to bych Vás rád poprosil o pomoc a radu k odstranění daného problému. Předem děkuji a přeji fajn weekend ;). BTW:Poskytovale mám PilsFree jestli to někomu něco říká.

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
před 2 hodinami, petur napsal:

Děkuji za pohotovou reakci :) . Nicméně vyřešeno a kdyby měl někdo stejný problém, tak vyřešeno poskytovatelem internetu. Tedy zavolal jsem poskytovateli a ten přiřadil MAC adresu Xboxu do systému. Po 30 minutách jsem restartoval router a nyní se spojení už navázalo. DOufám že i tahle informace někomu pomůže. Ještě jednou díky ;) ... s pozdravem V.