schelli Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Zdravíčko všem chci se zeptat co používate za convertor abych na me fullHd TV měl opravdu goooood obraz. Je mi jasne že do Xka flaknu max dvouvrstve DVD tzn 8,5Gb. jen bych chtěl vědět do jakeho formatu a v jakem programu převadite FullHd filmy v MKV....Diki moc všem ....mate to u mě ....:cheesygrin::tick: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 http://www.afterdawn.com/guides/archive/how_to_play_mkv_content_on_xbox_360.cfm do toho by sa mi fakt nechcelo :-) nieje jednoduchsie pripojit notas cez hdmi na telku? alebo kupit prehravac na to urceny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Regnix rada za všechny prachy.... proč budu kupovat notas nebo novej přehrávač? :P Mě by to taky zajímalo no :) Přece jenom v pokoji s malinkou televizkou ty filmy nepoznám rozdíl ale když du na 109 plazmu a chci si pustit obyč .avi film z exteráku tak je to často hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Xbox neprehrava mkv(matrosku) format max prehraje AVIcko... navic Xbox360 je HERNI konzole ne multimedialni prehravac:):) a navic mi ten anvod se zda jako jeden velky FAKE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Xbox neprehrava mkv(matrosku) format max prehraje AVIcko...navic Xbox360 je HERNI konzole ne multimedialni prehravac:):) a navic mi ten anvod se zda jako jeden velky FAKE Další týpek co neumí číst co? :D On se ptá do jakýhov formátu z mkv to převíst aby to bylo v nej kvalitě a jak :P a to jestli je to herni konzole nebo prehravac nas nezajima....filmy to prehrava takze si nech nazor pro sebe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 No je tu finta, jak přehrát .mkv přímo v xboxu... stačí mít noťas nebo PC s media centrem a jako sdílet do xboxu, celkem dobrá frajeřinka. Zatím se mi povedlo v xku spustit plno 720p MKV ale 1080p jenom pár a nebo si to můžeš překonvertovat do WMW HD přes nějakej konvertor, doporučuji Xilisoft Video Converter Ultimate 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 nejlepe asi dát to WMV ... mám vyzkoušené full HD Videa a no problem nejlepe je asi rovnou tahat v WMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Další týpek co neumí číst co? :DOn se ptá do jakýhov formátu z mkv to převíst aby to bylo v nej kvalitě a jak :P a to jestli je to herni konzole nebo prehravac nas nezajima....filmy to prehrava takze si nech nazor pro sebe ;) Sem napsal ze max prehraje AVIcko (AVI) tak asi lohicky to previst z MKV do AVI ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ehm, většinou wmw má lepší kvalitu než avi a to už jsem se díval na full hd rip avi o velikosti 3gb, ale wmw je holt bez komprese... Takže asi tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Doporučujem PS3 Media Server, kúpiť síťový kabel a maš vystarané, nemusíš nič konvertovať a podporuje aj externé titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zdravím.mám xko které mi přehraje jak avi,tak wmv filmy.a xilosoft a podobné jsou dobrý ale dlouho to trvá tak když nato nepospícháš tak můžeš mít do 3h.film hotovéj.pokud ano dvd catalyst je hotov dřív.ale jde o to že sito musíš nastavit sám.jen to platí to jako vhs čím víc to budeš předělávat tím ztrácíš kvalitu obrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zdravím.mám xko které mi přehraje jak avi,tak wmv filmy.a xilosoft a podobné jsou dobrý ale dlouho to trvá tak když nato nepospícháš tak můžeš mít do 3h.film hotovéj.pokud ano dvd catalyst je hotov dřív.ale jde o to že sito musíš nastavit sám.jen to platí to jako vhs čím víc to budeš předělávat tím ztrácíš kvalitu obrazu a PS3 Media Server není podporovaní k xboxu 360.nebo je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galfar Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 PS3 Media Server funguje i pro Xko. Pouzivam a vse funguje. Jen MKV s velkym rozlisenim to nestiha, ale to je spis velkym datovym tokem. Jinak je tam mraky nastaveni a umi to i externi titulky a je v cestine. Zde odkaz na PS3MEDIASERVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.