RUMBERO777 Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Zdravím, mohl by mě někdo poradit?? Při vložení hry UNCHARTED 4 mi hučí celou dobu silně mechanika i po nainstalování do mého PS4...je to v pořádku?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 Čau. Teda popravdě nevím,jestli mechanika,ale u mě jak při hraní U4 tak i při pauznutí, konzole "hučí" opravdu krapet víc než normálně. Podle mě U4 dává PS4 docela zabrat takže chlazení jede naplno. A jak ze hry odejdu,tak přestane foukat.U ničeho jinýho mě to nedělá,ale u U4 si fakt foukne :-) A to jí normálně neslyším.Já si myslím,že je to spíš ventilátor a ne mechanika. Tady je zrovna test hluku při U4 : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 Ano u uncharted 4 huci dost ale je to tim ze hra je narocna proste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RUMBERO777
Zdravím,
mohl by mě někdo poradit??
Při vložení hry UNCHARTED 4 mi hučí celou dobu silně mechanika i po nainstalování do mého PS4...je to v pořádku??
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.