RUMBERO777 Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2016 Zdravím, mohl by mě někdo poradit?? Při vložení hry UNCHARTED 4 mi hučí celou dobu silně mechanika i po nainstalování do mého PS4...je to v pořádku?? Děkuji Citovat
0 pbl.prochy Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2016 Čau. Teda popravdě nevím,jestli mechanika,ale u mě jak při hraní U4 tak i při pauznutí, konzole "hučí" opravdu krapet víc než normálně. Podle mě U4 dává PS4 docela zabrat takže chlazení jede naplno. A jak ze hry odejdu,tak přestane foukat.U ničeho jinýho mě to nedělá,ale u U4 si fakt foukne :-) A to jí normálně neslyším.Já si myslím,že je to spíš ventilátor a ne mechanika. Tady je zrovna test hluku při U4 : Citovat
0 figi-1 Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2016 Ano u uncharted 4 huci dost ale je to tim ze hra je narocna proste. Citovat
Otázka
RUMBERO777
Zdravím,
mohl by mě někdo poradit??
Při vložení hry UNCHARTED 4 mi hučí celou dobu silně mechanika i po nainstalování do mého PS4...je to v pořádku??
Děkuji
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.