Han Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Tak a mame tu 5. parbu po netu v KillZone PRAVIDLA -hra KillZone:) - 29.8.07 - start v 18:00 (v 17:45 vytvorim room) - room se jmenuje console-forum.net - heslo je borec - hrac musi byt schvalen poradatelem souteze (Han) o prijeti - muze hrat max 8 lidi najednou - typ 1.hry: DeathMatch, Trenches, zbran: sniperka - typ 2.hry: TeamDeathmatch , Prison , zbran: brokovnice - dalsi hry budou nahodne zvoleny Sem budete psat pouze posty typu: chci hrat, (a vas NICK ve hre). a jeste mi to muzete pochvalit:bash: pokud by byl velky naval tak se taky na vsechny dostane, soutezi/pareb bude dost. PS: prosííím , kliknete mi na ten odkaz v podpisu KDO BUDE HRAT: HanCZ wolf.cz myschoo Gameescz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 určitě se hlásím nick: Wolf.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 já se taky hlasím ale jsem lama hral jsem jenom single ... nick : KastanCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 hlasim se!!!! existcz muj nick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 radim vam abyste si odtud ( http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=7515&highlight=killzone+online )napsali jmena a v killzone online je dali do friends(pratel) a pak budete vedet kdo z fora zrovna hraje a kdykoliv u nej staci dat sipku doprava a ono vas to prevede rovnou tam kde hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Tak jsem si vás přidal do přátel tak doufám že to potvrdíte... na killzonu jinak bylo by dobrý alespoň napsat jaká mapa či mapy se budou hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Lidi hlaste se at vas muzu ve hre zmasit.................prosíííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Lidi hlaste se at vas muzu ve hre zmasit.................prosíííím budeš dneska nějak hrát přes den nebo třeba ted klidně bych si zahrál... pokud už tě najdu v my friends:) a jenomtak kolik že to máš hvězdiček ? Momentálně ted hraje Kastan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 budeš dneska nějak hrát přes den nebo třeba ted klidně bych si zahrál... pokud už tě najdu v my friends:) a jenomtak kolik že to máš hvězdiček ? asi 2 hvezdicky m ze to nehraju moc casto(ted asi zacnu)hral jsem jen 14 her z toho 10* na 1. miste a 4* na druhym a z toho 1 na druhy kvuli tomu ze sem se pripojil ke hre pozde.jinak vcerejsi parba s kastanem dopadla docela dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 asi 2 hvezdicky m ze to nehraju moc casto(ted asi zacnu)hral jsem jen 14 her z toho 10* na 1. miste a 4* na druhym a z toho 1 na druhy kvuli tomu ze sem se pripojil ke hre pozde.jinak vcerejsi parba s kastanem dopadla docela dobre. wow moc hezkej debakl no tak to jsem na to zvědavej dnes stejně to bude jen tak pro srandu... ale na sebe vsázim 220 pointů jelikož více nemám hold moc rozdávám :D tak já si snim ted jdu dát taky mapku v KZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 asi 2 hvezdicky m ze to nehraju moc casto(ted asi zacnu)hral jsem jen 14 her z toho 10* na 1. miste a 4* na druhym a z toho 1 na druhy kvuli tomu ze sem se pripojil ke hre pozde.jinak vcerejsi parba s kastanem dopadla docela dobre.omg nedávej to sem :lol: stějně to bylo to absolutní žačátečník X profik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 hlásim se :) 9000 do čtvrté zlaté, ale pozor, měsíc sem nehrál, i když se to nezapomíná... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 hlásim se :)9000 do čtvrté zlaté, ale pozor, měsíc sem nehrál, i když se to nezapomíná... ;) ajaj a ted jsme všichni v ***** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 proč? :lol: btw. ten kdo založí místnost (Han) určuje pořád jakej bude typ, délka hry... jedině že byste měli všichni mic, aby sme se mohli domluvit edit: jo ahá :), vítěz ZALOŽÍ další hru, ok, už chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 proč? :lol: no protože když jsem naposledy hrál pro ti tobě a to nás snad bylo i více tak si nás stejně všechny dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 proč? :lol: mel by sis upgradovat podpis mas tam jen 3 hvezdy, jinak ja sem vcera hral se 4 hvezdickovym a znicil sem ho o 2 body(nic moc aspon neco) a ono to taky neni ze vic hvezd tim lepsi hrac, kastan rika ze sem profik a mam jen 2 hvezdy:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Hlásím se.. I když sem hrál jen demo a z plný ze singlu asi 2 mise :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 to je pěkné že už nás je 6 GameEs tenhle samej nick používáš i ve hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Ve hře gameEsCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 nick ve hře je trochu poupravený - lordqwer jn, ale => zkušenosti (pokud si to někdo nenabugoval), ale v poho, klidně se může stát že budu poslední jinak při DM vám můžu říkat vtipy přes mic :lol: ------- no, jdu radši potrénpovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 nick ve hře je trochu poupravený - lordqwerjn, ale => zkušenosti (pokud si to někdo nenabugoval), ale v poho, klidně se může stát že budu poslední jinak při DM vám můžu říkat vtipy přes mic :lol: ------- no, jdu radši potrénpovat myslim že cheyta snad u nás nehrozej i když jak jsem tak pozoroval dnes v 5 ráno tak hodně lidí leze do zdí a nebo vystřelují z luku 5 šípů najednou což jsou pěkný noboové... jasný lordqwer tebe mám v přátelích to je vpoho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 jinak se předem musím omluvit za neschopnost se během 10min připojit do hry :D ten podělanej klíč už nefunguje jak má..., musím udělat min. 20 pokusů než se připojim (prolínáním zakazováním netu, proklikáváním AP a station => když by mi to spadlo, nečekejte na mě... můžu přijít klidně až po 15min :() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Ve hře gameEsCZ hele napsalo mi to že neexistuješ když jsem si tě chtěl přidat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Ja se taky hlasim:!:Konecne sem to dal do Kupy NICK LukanCZ :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 omg, abych se vůbec stihnul lognout, nechce mě to tam pustit :( swiněě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.