tofi Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 Tak jen doufám,že mi ji zítra přivezou expresní službou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 Prvni recenze Mafia 3 review: Dark, violent and racially charged | British GQhttp://www.gq-magazine.co.uk/article/mafia-3-review-date-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patres19 Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 Zdravím, zajímá mě zda Mafia 3 verze pro UK/EU obsahuje CZ titulky? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 Tleskam vsem, co vydrzeli a hru si nekoupili. Ta grafika, to je moc spatny vtip. Umela inteligence je take moc usmevna. Kdyz si nastavim nejtezsi obtiznost, tak me sice sundaji na jednu dve rany, ale kdyz jsem v krytu, tak okolo me probehnou, koukaji na me a nic nedelaji. Z krytu zapiskam a slysi to dva nepratele,co stoji naproti sobe 15m ode me. Jeden jde ke mne a druhy na to misto kouka. Tak prvniho zabiju z krytu a ten druhy porad kouka Very Happy Nebo si jdu takhle po ulici a najednou na me spadne z nebe auto a zabije me. Zavolam si toho borce, jak vozi zbrane, postavim se za auto a zacnu nakupovat. Kdyz nakup dokoncim, tak ten vocas zacne couvat a prejede me. A pak se v sobotu kouknu a Mafia je nelegalne pristupna na PC a ja vyhodim skoro 2000 za totalne hnusnou hru perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 No tak totalne hnusna hra to neni. Hraje se velice dobre a pribeh je taky paradni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 Me se též líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 Hra je super, taky je dobré v menu konzole zapnout funkci HDR, proztože to slunce , mraky a jízda po dešti je jinak dost hnusná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 A ta umela inteligence Vam nevadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 To co pises u inteligence, tak kolem me kdyz projdou utoci. Pokud zapiskam jeden prijde sejmu a druhej co jak ty rikas kouka, tak vytahne zbran a zacne po me strilet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 před 22 minutami, MajlloB napsal: To co pises u inteligence, tak kolem me kdyz projdou utoci. Pokud zapiskam jeden prijde sejmu a druhej co jak ty rikas kouka, tak vytahne zbran a zacne po me strilet. Tak tohodle jsem nedocilil ani na nejtezsi uroven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 No ja hraju na stredni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 jednička nasadila laťku hodně vysoko, buďme realisti. Je to parádní a hraju to na relax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benda02 Odesláno Říjen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2016 stává se někomu, že se mu hra občas seká ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 No 2 krát se mi to stalo,ale jen na jednom místě kolem nějaké zdi.Jinde se mi to nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benda02 Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 já teprve včera začal hrát, ale kolikrát byla nějaká větší přestřelka, tak se mi to začalo trhat disk je nový, bez škrábanců, navíc nepamatuju, že by se mi na xone něco sekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 zatím žádný zásek, úplně v pohodě. Jeden bug, když ze stěny čouhaly nohy zastřeleného a kopaly. Pouze instalace se sekla v 50%, ale pak to dojelo po asi dvaceti minutách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Tak hra dohraná,teda ne docela.Hlavní mise ano,ale 2 boční mise jsem nedohrál,protože jsem měl ukrást loď a kamión,ale po prijezdu na místo nikde nic. Tak jsem zkusil hru vymazat,znovu nainstaloval a loď ani kamión tam zase nebyly. Jinak mě to bavilo hrát. tož tak,a teď si to zahraje mladý u sebe v pokojíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.