Je to dost prekérní situace.Stáhnul jsem savy a vymazal ty ve hře na ps4.Protože se ukládal samozřejmě autosave a hry na ps4 dost často neumožnují manuální ukládání a neustále to přemazávají autosavem.Nicméně jak je ted dostanu zpátky do PS4?Abych ty uložené pozice mohl hrát(mám stáhnutý autosave i celý profil hry,savy vše.)
Dal jsem si je skrz PS4 na USB a ted je tam chi vrátit.
1.application saved data management
-saved data in system storage
-saved data in online storage
-saved data on usb storage device
-auto-upload
Nicméně já je neuložil do žádných vnitřních nepřehledných virtuálních modů v PS4,,mám to na flešce a chi to vrátit do hry a pokračovat v rozehrané hře.
Otázka
lights flesh
Vážení
Je to dost prekérní situace.Stáhnul jsem savy a vymazal ty ve hře na ps4.Protože se ukládal samozřejmě autosave a hry na ps4 dost často neumožnují manuální ukládání a neustále to přemazávají autosavem.Nicméně jak je ted dostanu zpátky do PS4?Abych ty uložené pozice mohl hrát(mám stáhnutý autosave i celý profil hry,savy vše.)
Dal jsem si je skrz PS4 na USB a ted je tam chi vrátit.
1.application saved data management
-saved data in system storage
-saved data in online storage
-saved data on usb storage device
-auto-upload
Nicméně já je neuložil do žádných vnitřních nepřehledných virtuálních modů v PS4,,mám to na flešce a chi to vrátit do hry a pokračovat v rozehrané hře.
KAM JE MÁM DÁT ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.