PoulicekJ Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 Na mironet.cz jsem narazil na repasovany xbox bez kinectu. Nevíte jestli se dá někde sehnat repas i s kinectem. Na US microsoft storu je k dostání normálně za 250$, ale na CZ storu neni vubec nic. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MekliCZ Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Čas od času repas s Kinectem nasdílí na FB (Xbox CZ), chtějí za něj myslím 6990CZK, chce to sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2016 Co sleduji Xbox scenu, tak jsem ještě nenarazil, ze by se prodaval repasovany set ONE + Kinect. Ale muzes si Kinect dokoupit později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Obcas takove sety MS prodava, ale je treba hlidat jejich stranky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 jj, ted asi 2tydny zpatky se prodaval repas s Kinectem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PoulicekJ
Na mironet.cz jsem narazil na repasovany xbox bez kinectu. Nevíte jestli se dá někde sehnat repas i s kinectem. Na US microsoft storu je k dostání normálně za 250$, ale na CZ storu neni vubec nic. Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.