PoulicekJ Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2016 Na mironet.cz jsem narazil na repasovany xbox bez kinectu. Nevíte jestli se dá někde sehnat repas i s kinectem. Na US microsoft storu je k dostání normálně za 250$, ale na CZ storu neni vubec nic. Díky za rady Citovat
0 MekliCZ Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 Čas od času repas s Kinectem nasdílí na FB (Xbox CZ), chtějí za něj myslím 6990CZK, chce to sledovat. Citovat
0 jirik Odesláno Říjen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2016 Co sleduji Xbox scenu, tak jsem ještě nenarazil, ze by se prodaval repasovany set ONE + Kinect. Ale muzes si Kinect dokoupit později. Citovat
0 Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 1, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 Obcas takove sety MS prodava, ale je treba hlidat jejich stranky. Citovat
0 jirik Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2016 jj, ted asi 2tydny zpatky se prodaval repas s Kinectem Citovat
Otázka
PoulicekJ
Na mironet.cz jsem narazil na repasovany xbox bez kinectu. Nevíte jestli se dá někde sehnat repas i s kinectem. Na US microsoft storu je k dostání normálně za 250$, ale na CZ storu neni vubec nic. Díky za rady
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.