Methodman Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 Ahoj lidi mam n3ds s ofw 11.1.0-34E a to jsem pri koupi nevedel a nejak jsem si to nezjistil ... Az pak doma jsem zacal hledat a zjistil jsem ze toto je nedowngradeutelna verze firmwaru na ktery jsem chtel nahrat CFW Luma ... nasel jsem ze to jde pouzitim HARDMOD a nebo DSIWAREHAX zasahovat do nej nechci a dalsi n3ds nevlastnim abych to tak mohl udelat. Chtel bych to spis normalne loadovat z sd karty takze nechci ani sky3ds kartu atd. Takze moje otazka: Je jestli se v tom nekdo vice neorientujete a nevite nekdo zda bude v nejblizsi dobe mozna instalace CFW pro moji verzi firmwaru a moznej downgrade na 9.2? Popr. nejaky jiny docasny zpusob jak hrat romky. Dekuji za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAIstian Odesláno Říjen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 Čau. Jak jsi sám řekl, momentálně není žádný způsob jak downgradovat 11.1.0-34 na 9.2 bez hardmodu a nebo DSiWare downgradu. Nevím jestli u nás v Česku, ale v hodně státech jsou lidi ochotní ti provést DSiWare downgrade. Co se týká blízké doby tak zatím není nic jisté, ale kolují zvěsti že se pracuje na exploitu který by umožňoval zprovoznit A9LH (a tudíž Luma CFW) na jakémkoliv firmwaru, ale autor (z celkem jasných důvodů) mlčí (už ale má nějaký ten exploit za sebou), je možné že se ukáže na konferenci CCC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Methodman Odesláno Říjen 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 Tak super že jsi se ozval :-) a dal podrobnější info. Aspoň pro mě zůstává nějaká ta naděje, že by to někdo mohl prolomit. Protože už jsem přemýšlel i o tom, že bych to ndsko zkusil prodat. A koupil jiný no uvidíme zkusím počkat nějakou dobu a snad se na scéně něco vyklube. Kdyby jsi se o něčem dozvěděl byl bych rád o soukromou zprávu (pokud to jde) a nebo klidně sem k tomuto tématu. Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Zrovna vysel hack jak downgradovat FW az po 11.2 ...mrkni na nejnovejsi prispevek v tomhle foru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.