Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Downgrade ofw ver. 11.1.0-34E


Methodman

Recommended Posts

Ahoj lidi mam n3ds s ofw 11.1.0-34E a to jsem pri koupi nevedel a nejak jsem si to nezjistil ... Az pak doma jsem zacal hledat a zjistil jsem ze toto je nedowngradeutelna verze firmwaru na ktery jsem chtel nahrat CFW Luma ... nasel jsem ze to jde pouzitim HARDMOD a nebo DSIWAREHAX zasahovat do nej nechci a dalsi n3ds nevlastnim abych to tak mohl udelat. Chtel bych to spis normalne loadovat z sd karty takze nechci ani sky3ds kartu atd. Takze moje otazka: Je jestli se v tom nekdo vice neorientujete a nevite nekdo zda bude v nejblizsi dobe mozna instalace CFW pro moji verzi firmwaru a moznej downgrade na 9.2? Popr. nejaky jiny docasny zpusob jak hrat romky. Dekuji za odpovedi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau.

Jak jsi sám řekl, momentálně není žádný způsob jak downgradovat 11.1.0-34 na 9.2 bez hardmodu a nebo DSiWare downgradu. Nevím jestli u nás v Česku, ale v hodně státech jsou lidi ochotní ti provést DSiWare downgrade. Co se týká blízké doby tak zatím není nic jisté, ale kolují zvěsti že se pracuje na exploitu který by umožňoval zprovoznit A9LH (a tudíž Luma CFW) na jakémkoliv firmwaru, ale autor (z celkem jasných důvodů) mlčí (už ale má nějaký ten exploit za sebou), je možné že se ukáže na konferenci CCC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak super že jsi se ozval :-) a dal podrobnější info.

Aspoň pro mě zůstává nějaká ta naděje, že by to někdo mohl prolomit. Protože už jsem přemýšlel i o tom, že bych to ndsko zkusil prodat. A koupil jiný no uvidíme zkusím počkat nějakou dobu a snad se na scéně něco vyklube. Kdyby jsi se o něčem dozvěděl byl bych rád o soukromou zprávu (pokud to jde) a nebo klidně sem k tomuto tématu. Děkuji moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu