Nikuru-san Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 Bavil ho Mortal kombat, minecraft ho nebaví prosím pomoct a musí být pro dva Nebaví ho tekken a street fighter , závodení ho nebaví prosím pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2016 zjisti co ho bavi pak muzeme radit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2016 Já ti můžu za sebe doporučit Dead Space 1, mám jí dokonce s CZ titulky. Minule chtěl jeden tatík koupit synoj nějakou výbornou střílečku, Dead Space jsem se mu snažil vymluvit, ale nedal si říct a vzal si ho. Syna to prý tak chytlo, že začal s rodičema opět spát v ložnici. Takže za mě doporučuji, třeba to bráchu taky "chytne". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.