Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Repasovaný Xbox one atd.


mmks

Otázka

V tipech na tomto foru je odkaz na repasovaný Xbox přímo ze stránek Microsoftu. Za prvé je zvláštní, že mě se zobrazuje cena 10.999Kč, což rozhodně není cena, po které by se kdokoliv hrnul a za druhé co vůbec znamená repasovaný?

Druhý dotaz trochu mimo. Když už bych kupoval, tak bych se díval asi po verzi S a Kinect bych kupoval přes bazar atd. Vím, že je potřeba nějaká redukce, ale jsou všechny Kinecty na One stejné, nebo je i mezi nimi rozdíl?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 1

No repasovany znamena, ze byl pouzity a v oficialnim servisu byl "serizen", prot repasovan. Ono pak nepoznáš rozdil mezi novym a repasem, na první pohled. Jinak samozrejme na repasovany mas standartni záruku 2roky. Co se tyce te ceny, to uz asi bude novy Xbox ONE, na ty repasy je totiž vždy casove omezena akce.

Pokud mas moznost, bez uz do Slimka.

Ano, všechny Kinecty na Xbox ONE jsou stejne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nechci plevelit dalším vláknem. Tak to zkusím tady. Už jsem si ujasnil, že budu pořizovat s velkou pravděpodobností verzi S a Kinect připojím přes adapter. Ještě ale řeším jakou velikost HDD zvolit. Je 500 dostatečná? Nečekám, že budu kupovat nějaké velké množství her, ale nemám představu kolik se her vejde na HDD a samozřejmě jen pouhý výpočet mě moc neřekne. Nevím, kolik zabírá systém a další různý balast, protože co čtu , tak aktualizací je poměrně hodně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu