GyroX Odesláno Říjen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2016 Ahoj, uz z nekolika zdroju sem slysel ze v Sony pouze v Praze meni rozbitou jakoukoliv verzi PS3 za funkcni repas, nikdo mi vsak nerekl zda akce plati furt, kde presne ti to kde vymeni a kolik to stoji....kazdej rikal jo to sem slysel, o akci vim, to byl muj strejda, znamej znamyho...ale konkretni info mi nikdy nebyl nikdo schopen rict..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 up..nikdo nic nevite?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Tvl, dneska se tu jedou bomby - upgrade PS3 na PS4, hry zdarma za 5 platin, výměna rozbité konzole za novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 ahoj, o tom jsem nic neslyšel, ale nejspíš tato "informace" vznikla z toho, jak opravují ps4. Pokud sa ti ps4 rozbije a máš ji v záruce, jen zkontrolují plombu jestli není porušená, konzoli jestli je opravdu nefunkční a pošlou ti novou. Osobně pochybuju, že by někdo měnil poškozenou zadarmo za repas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.