alexyys Odesláno Říjen 25, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2016 Ahoj, jsem úplnej amatér a pravděpodobně už se to tu probíralo. Jde nějakym způsobem ukládat na PS4 z flashky - filmy atd? PS3 mi sloužilo jako úložiště filmů a po přechodu na PS4 navíc 1T disk se divim, že to asi nepůjde? Nevíte někdo? Díky. :-) Citovat
0 liborpoulik Odesláno Říjen 25, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2016 Tohle šlo přece vždy jen neoficiálně,ne ? pokud měl člověk CFW, a na xboxu rgh, mohl si tam uložit co chtěl, legálně to ale nikdy nešlo. maximálně uložit hudbu z cd na xboxu. Citovat
0 alexyys Odesláno Říjen 25, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2016 před 55 minutami, liborpoulik napsal: Tohle šlo přece vždy jen neoficiálně,ne ? pokud měl člověk CFW, a na xboxu rgh, mohl si tam uložit co chtěl, legálně to ale nikdy nešlo. maximálně uložit hudbu z cd na xboxu. To nevím..na ps3 mi to šlo samo :-)) před 4 minutami, Manoust napsal: pokud vim, tak nejde To by mě teda zajímalo, na co má 1T nebo 2T disk... jen na hry? To mě fakt štve.. Citovat
0 Manoust Odesláno Říjen 25, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2016 Ano na hry :D. Sam mam 1TB a uz jsem musel promazavat. Osobne pouzivam plex na prehravni filmu na ps4. Citovat
Otázka
alexyys
Ahoj, jsem úplnej amatér a pravděpodobně už se to tu probíralo. Jde nějakym způsobem ukládat na PS4 z flashky - filmy atd? PS3 mi sloužilo jako úložiště filmů a po přechodu na PS4 navíc 1T disk se divim, že to asi nepůjde? Nevíte někdo? Díky. :-)
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.