SoSíkCZ Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 (upraveno) Zdravím, Prosím o radu, vyskytl se mi problém, když zapnu hru na ps4 tak se cca po 10vteřinách vypne a napíše že jsem byl odhlášen a píše tam chyba NP-36006-5. Rád bych se vyhnul hard resetu. Edit moderatora: Upraven název tématu, je nutné názvy volit tak, aby odpovídaly obsahu a bylo díky tomu možné i pro ostatní snadno vyhledat, co sami potřebují zjistit nebo pomoci ostatním. Upraveno Listopad 1, 2016 uživatelem Martinoslav Upraven název tématu, je nutné názvy volit tak, aby odpovídaly obsahu a bylo díky tomu možné i pro ostatní snadno vyhledat, co sami potřebují zjistit nebo pomoci ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2016 http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/NP-36006-5-error-code-found-need-solution/m-p/45248610#M165672 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoSíkCZ Odesláno Říjen 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2016 Super!!! :D, tak chyby jsem se zbavil tak, že jsem odstranil z trofeji hru která měla 0% a pak proběhlo znovu zálohování trofejí a vše funguje jak má. Ufff, aspoň že nemusím dělat factory reset.. díky moc. !LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2016 Vidis to a stacilo mi jen 10s casu a google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.