SoSíkCZ Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 (edited) Zdravím, Prosím o radu, vyskytl se mi problém, když zapnu hru na ps4 tak se cca po 10vteřinách vypne a napíše že jsem byl odhlášen a píše tam chyba NP-36006-5. Rád bych se vyhnul hard resetu. Edit moderatora: Upraven název tématu, je nutné názvy volit tak, aby odpovídaly obsahu a bylo díky tomu možné i pro ostatní snadno vyhledat, co sami potřebují zjistit nebo pomoci ostatním. Edited November 1, 2016 by Martinoslav Upraven název tématu, je nutné názvy volit tak, aby odpovídaly obsahu a bylo díky tomu možné i pro ostatní snadno vyhledat, co sami potřebují zjistit nebo pomoci ostatním. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoust Posted October 26, 2016 Report Share Posted October 26, 2016 http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/NP-36006-5-error-code-found-need-solution/m-p/45248610#M165672 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoSíkCZ Posted October 28, 2016 Author Report Share Posted October 28, 2016 Super!!! :D, tak chyby jsem se zbavil tak, že jsem odstranil z trofeji hru která měla 0% a pak proběhlo znovu zálohování trofejí a vše funguje jak má. Ufff, aspoň že nemusím dělat factory reset.. díky moc. !LOCK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoust Posted October 28, 2016 Report Share Posted October 28, 2016 Vidis to a stacilo mi jen 10s casu a google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts