michal.ostravice Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Mám malý problém. Půjčil jsem kolegovi sekundární účet a on při prodeji pouze vymazal účty. Chtěl jsem ho půjčit teď druhému , protože koupil PS4 a vyhazuje ho to ven. Jaké je řešení, jestli je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Zde řešení. https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/my-account/device-activation-deactivation/how-to-deactivate-a-playstation-4-system/ Může být ale použito pouze 1x do půl roku, navíc to deaktivuje VŠEchny účty tudíž by bylo dobré dát vědět majiteli primárního účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Majitel primárního účtu jsem já. Jdu to přečíst. To deaktivuje i primár? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Sekundarni ucet se nijak neaktivuje a tudiz ani nejde deaktivovat. V tom pripade nevim co ti to muze delat za bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Ano je to tam psáno, že pokud tu funkci deaktivace přes internet použiješ tak tím deaktivuješ veškeré účty EDIT: hmm to mě ani nenapadlo, že tam není žádná aktivace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Já kupuju pročko až za pár dnů, ale chtěl jsem půjčit sekundár druhému kolegovi a nejde to. Pochopil li jsem to správně , tak až po deaktivaci na nové pročko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Vyhazovat to z uctu bude jen v pripade, ze se na nej prihlasi nekdo jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 No já to půjčil jednomu a ten konzoli prodal, tak jsem to půjčil druhému , který koupil. Takže mým mailem a heslem, ale prakticky z třetí konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 To by melo normalne fungovat. Co presne to dela, kdyz ho to vyhazuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Píše to něco o užívatelích a nepustí ho to do obchodu. Teď není na příjmu, tak nevím co přesně, ale zkusím mu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Listopad 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Takže problém byl někde jinde. Už to jede a důvod nevím, prostě se přihlásil a najednou ok. Ještě dotaz. To může kdokoliv hrát z mého účtu, když mu dám přihlašovací údaje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Kdyz mu das udaje, tak proc by nemohl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michal.ostravice
Mám malý problém. Půjčil jsem kolegovi sekundární účet a on při prodeji pouze vymazal účty. Chtěl jsem ho půjčit teď druhému , protože koupil PS4 a vyhazuje ho to ven. Jaké je řešení, jestli je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.