Cartman182 Odesláno Listopad 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2016 Crash Bandicoot remaster Četli jste o tomto někdo už? Já osobně si pamatuji jak jsem to hrával na PS one a dost mě to bavilo.. Ví někdo nějaké další info? http://doupe.zive.cz/clanek/e3-prvni-tri-dily-plosinovky-crash-bandicoot-dostanou-remaster-pro-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 5, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2016 Osobně jsem na to taky zvědavý, ale bližší info zatím sony neuvedla, takže musíme počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer23 Odesláno Listopad 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2016 Na tohle se těšim nejvíc! Doufám, že to stihnou v roce 2017 do léta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Někde jsem četl že by to měl být snad únor už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Uvidíme jestli neukážou něco na experience Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Toto by mohlo být snad pravdivé gamer23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.samorost Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Na tento počin se těším opravdu moc, nikdy jsem Crash Bandicoot nehrál, tudíž je nejvyšší čas tuto „mezeru ve vzdělání” dohnat. Celkově se mi zdá, že je tento žánr na PS4 dost opomíjen, což je velká škoda, nějak mi ty plošinovky ke konzolím neodmyslitelně patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 V 30. 11. 2016 at 11:11, Cartman182 napsal: Toto by mohlo být snad pravdivé Ano toto je z novych Skylanderu, hra uz vysla, ale postavicka Crashe bandicoota k tomu zrejme vyjde pozdeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Pane bože, kde jsou bedny a jablíčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Nový trailer, kolekce Crashe 1,2,3 v remasteru vyjde v létě příštího roku, mě se to dost líbí Osm minut Gameplay Hermik a gamer23 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Prosinec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2016 To léto je již potvrzeno? Tohle bude dárek pro moji manželku, tuhle hru milovala... Kdyby to vyšlo 1.1, bylo by to nejlepší :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 Parada, teď se uz jen dočkat leta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 27, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 27, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 Uz se nemuzu dockat dalsich gameplayvidei, hlavne z dvojky, ta me bavila asi nejvice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 16, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 http://www.zing.cz/novinky/35395/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-se-pripomina-ctyrmi-novymi-obrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kabis Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Datum vydání stanoveno na 30.6.2017 Taková nostalgie z PS One, moc se těším až si to zase po letech zapařím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Mam predobjednano, tak snad to neodlozi, skoda ze v tu dobu budu na dovolene, takze zahraju az po ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2017 Nevíte někdo esi budou mít nějaké verze hry? Myslím třeba Steelbook, soška a jiné... Dikx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Únor 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2017 Taky předobjednáno, trochu mě štve, že v zahraničí jí koupíte za 40 dolarů.:-/ Ale nevadí, hlavně aby už byl červen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 Já koukal na game.uk a vychází tam levněji asi o 200 nebo 300 teď už si přesně nepamatuji . Takže já to vezmu odtud - s tím jak letos hry vychází, tak prachy jen lítaj a hodí se každá stovka na poštovné ušetřená http://www.zing.cz/novinky/35465/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-exkluzivne-na-ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2017 Nový gameplay, ať už je konec června Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2017 Myslíte, že k tomu budou nějaké edice nebo to dají jen jako obyč placku? .. ikdyž to vidím na 99% na obyč placku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2017 Taky cekam jestli neoznami nejakou collectors edici, ale pochybuju u remasteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2017 Tak třeba TLOU byla ne? minimálně steel ... ikdyž srovnávat tyto dva tituly je 100 a 1, ale kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.