Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Mám úplně stejný problém!! :-( PS3 už mám 2 roky a nikdy jsem neměl problém s připojením na net.. Až posledních 14 dní mi to píše stejnou chybu - This is a DNS error 80710102. Stává se mi to od té doby, co jsem si koupil GT5 a updatoval na nový fw (nemám jailbreak). Vůbec nevím, co s tím mám dělat. Prohledal jsem různá světová fóra, ale nic mi nepomáhá :-( Někdy se PS3 připojí, ale pak to nejde třeba 5krát za sebou i po úplném vypnutí konzole. Myslím si, že to má něco společného s tím novým fw, ale fakt už si nevím rady. Budu rád za každou pomoc..

Odesláno

já si koupil burnouty a když chci hrát online tak mi spadne net v celim bytě .. přípojení router a pak normál ADSL od UPC

podle mě to dělá ten 3,55 ikdyž jeden kamarád to má a demu to tak nevim ...

možná mu to de proto že hrál na 3,50 Fw a nějak se to tam uložilo a Fw 3,55 to neovlivnil , já nejdřív udělal aktulizace na 3,55 a pak burnouty a když sem chtěl dát freeburtn tak po chvilce se mi odpojil net a musel sem vypnout modem i router

Odesláno

Tak snad se mu podaří s tím něco udělat.. Včera jsem se naštval a seděl jsem u toho celou noc! Zjistil jsem, že když chci nastavit připojení, tak mi PS3 hlasi "Ethernet Cable Not Detected"! Vyzkoušel jsem 3 různé kabely, ale nic nepomohlo-takže kabelem to neni. Konektor na PS3 je taky v pořádku.. Tak jsem zkoušel připojit bezdrátově a hlásí mi to, že to nenašlo žádný přístupový bod-což je taky nesmysl, porotože PS3 je asi metr od antény a třeba iphone i notebook se na wifinu bez problémů připojí! Takže už to vůbec nechápu! Nikdy dřív jsem s tim problém neměl.. Začínal jsem si myslet, že je asi poškozená PS3. Pak jsem na netu našel radu, že mám kompletně odpojit kabely od PS3, od modemu i routeru a nechat to tak alespoň 5 minut. Pro jistotu jsem ještě před tím resetoval veškerá nastavení PS3 na "default". Nechal jsem to cca 15 minut pro jistotu, zapnul jsem PS3, nastavil základní nastavení a potom jsem vytvořil nové připojení. Najednou hned na první pokus vše fungovalo a okamžitě mě to připojilo k PSN! Začínal jsem už slavit, když se asi po 10 minutách opět PS3 odpojilo od PSN se stejnou chybou a opět mi to hlásí "Ethernet Cable Not Detected" a wifinu mi to taky nenajde!!! Tak ja už k...a fakt nevim:-/ Teď o svátcích chci vzít ještě PS3 ke kamarádovi a zkusit ho připojit u něj doma, abych zjistil, jestli to třeba nedělá router. Snad na něco přijde ten chlápek, už jsem fakt bezradnej, protože žádná rada nezabírá:-(

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu