viktorpe Odesláno Listopad 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2016 Zdravím lidičky, mám problém někdy se mi stává že při hraní mi s černá obrazovka zhruba na 1 sekundu pak zase hraju normálně, ale za chvíli se to zase opakuje a černání je častější co by mohlo být za problém. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Listopad 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2016 Hraješ přes HDMI? Vypadává ti i zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 viktorpe Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2016 Ahoj, ano mám to přes HDMI kabel vypadává zvuk i obraz. Myslíš že by to bylo tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 11, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2016 No mozne to je, zkusil bych jiny HDMI kabel at mas jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 viktorpe Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2016 ok díky za rady už jsem zkoušel kabel vyndat a znova dát zpátky a zatím to nic neudělolo tak snad problém vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
viktorpe
Zdravím lidičky,
mám problém někdy se mi stává že při hraní mi s černá obrazovka zhruba na 1 sekundu pak zase hraju normálně, ale za chvíli se to zase opakuje a černání je častější co by mohlo být za problém.
Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.