viktorpe Odesláno Listopad 9, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2016 Zdravím lidičky, mám problém někdy se mi stává že při hraní mi s černá obrazovka zhruba na 1 sekundu pak zase hraju normálně, ale za chvíli se to zase opakuje a černání je častější co by mohlo být za problém. Díky za odpovědi Citovat
0 robinrameno1987 Odesláno Listopad 11, 2016 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2016 Hraješ přes HDMI? Vypadává ti i zvuk? Citovat
0 viktorpe Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2016 Ahoj, ano mám to přes HDMI kabel vypadává zvuk i obraz. Myslíš že by to bylo tím? Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 11, 2016 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2016 No mozne to je, zkusil bych jiny HDMI kabel at mas jistotu. Citovat
0 viktorpe Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2016 ok díky za rady už jsem zkoušel kabel vyndat a znova dát zpátky a zatím to nic neudělolo tak snad problém vyřešen. Citovat
Otázka
viktorpe
Zdravím lidičky,
mám problém někdy se mi stává že při hraní mi s černá obrazovka zhruba na 1 sekundu pak zase hraju normálně, ale za chvíli se to zase opakuje a černání je častější co by mohlo být za problém.
Díky za odpovědi
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.