MaweR1cK Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Zdravim, mam dotaz ohledne zpusteni PS1 her na PS3. Mam (uz mrtve) PSone, a zbyla mi tu pouze hra Tekken 3, nyni mam moznost koupit cca 15 originalnich CD s hrami na PS1... Jsou to opravdu pecky, napr Resident Evil 3, GT1 a GT2, Crash Bandicoot, Sillent Hill a dalsi super klasiky. T3 co mam doma jsem zkousel, ale mechanika porad nacita a nic se nedeje. Mam ale pochyby jestli to je CD (hooooodne poskrabane) nebo jestli neni podpora na PS1 hry. Muze nekdo poradit? Popr hodit link na topic (nenasel jsem). Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 já mám doma taky tekken 3, načte se mi v pohodě, ale třeba 5 zápas se mi sekne a musím restartovat konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 já mám doma taky tekken 3, načte se mi v pohodě, ale třeba 5 zápas se mi sekne a musím restartovat konzoli Takze teoreticky by to i mohlo jit :-) Diky za info... Jine hry jsi asi nemel moznost vyzkouset, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ne bohužel jiný hry doma nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 spis bych ti doporucoval, si ty hry koupit na psn store, na usa store jsou skoro vsechny, a bude to levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Hrál sem na slimce Crash Team Racing a v pohodě, dokonce se mi načítal i jeden level kterej se mi na PS1 nechtěl spustit (CD je docela poškrábaný) spis bych ti doporucoval, si ty hry koupit na psn store, na usa store jsou skoro vsechny, a bude to levnejsi Pochybuju že to bude levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Takže mi hry z PS1 budou fungovat na mém PS3slim 250GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 jo mě to jde //dneska jsem zkousel a vsechny originalky co tu mam šli na mém stroji ;) ale je to hrozný hrát to přes HDMI na Full HD televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Ty máš slimku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Ano mám slimáka fuj FAT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Takže máš slim nebo ne?Nechápu tvojí odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 orig cd ps1 spustite na jakekoliv ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Takže máš slim nebo ne?Nechápu tvojí odpověď Ano mám slim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Pálený hry nefungujou na tom co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 orig cd ps1 spustite na jakekoliv ps3 Diky za info. A jak psal "deepthroat" tak levnejsi to opravdu nebude. Ikdyz pominu fakt ze ja mam (uz na ceste - doufam ze do vanoc doma) 15 origo PS1 her za 500,- tak i v nejakem bazaru nebo "repasovane" se daji sehnat kolem 50-100,- za kus. Nedavno jsem takhle vydel prodavat Syphon Filter a Metal Gear Solid - nevim jestli tusili co vubec maji, nicmene prodavalo se to 100,- za kus :-) Kdyz tyhle "ultra klasiky" vydaji na PSstore tak pochybuju ze nasadi cenu kolem 100,- (popr 4$). Nebo pletu se? Kolik stoji PS1 hra na US PSstore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 můžu potvrdit, mám doma Origo CDčka například MGS1 Apocalypse RE1 2 3 Silent Hill a všechno to hraju na PS3...(80GB Model) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Pálený hry nefungujou na tom co ? Podle netu jdou ale aby si to udelal musis rozebrat vrsek konzole + mechaniky vrchni kryt dat tam originalku pockat az se dotočí vyndat jí přes ten kryt z mechaniky co jsi vyndal (ne vysunutim) a vlozit tam misto toho kopii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaweR1cK Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Podle netu jdou ale aby si to udelal musis rozebrat vrsek konzole + mechaniky vrchni kryt dat tam originalku pockat az se dotočí vyndat jí přes ten kryt z mechaniky co jsi vyndal (ne vysunutim) a vlozit tam misto toho kopii ROFL :cheesygrin::cheesygrin: A proto se ptam: Lidi neni lepsi si kupovat originalky? :wohow: s**t na torrenty s**t na PS3 Jailbreak (neznam nazev presne) s**t na vietnamske a podobne vypalovace :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 A já jsem si nechal starou dobrou PS2 a na ní hraji jak PS2 hry tak hry z PSone a k tomu mám PS3 čistě na ps3 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 kdyz sem ted videl originalky na PSone tak to je síla 250 kč se pos*ali? hry na PSone pokud je nemate z PSone že vám zbyly tak se to nevyplatí to se dá pořídit např Killzone 2 nebo LBP za tenhle peníz! Jinak samozrejme cituji: "s**t na PS3 Jailbreak" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 A co orig. hry z PS2 např. Need For Speed Most Wanted atd... ? Chtěl jsem si koupit někdy ps2 ať můžu hrát hry z ps1 a ps2 ale pokud to půjde na ps3 tak na to kašlu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Killzone 2 nebo LBP K čemu mi budou tyhle hry, když si chci zahrát třeba FFVII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Mam PS3 FAT 40gb a PS1 hru NHL 2000 a je neposkrabana jako nova a kdz ji dam do ps3 tak nenačte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 mam nhl 2000 taky poskrabanou jak ***** a nacte to mam 160gb Slim ale nemel by byt rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.