maara182 Odesláno Listopad 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2016 Zdravím, na ps storu jsem si vytvořil nový us účet a když chci zadat kartu napíše mi to, že mám špatně napsáno číslo karty, což nemám. Kartou už jsem přitom nejednou platil na svém eu účtu. Nevíte prosím kde je chyba ? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 Marr Odesláno Listopad 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2016 Na US uctu ceskou kartou nezaplatis. Alternativou muze byt US Paypal, pripadne predplacene karty, ktere jdou koupit na Amazonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maara182 Odesláno Listopad 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2016 Aha, tak díky za radu. Ještě by mě zajímalo jestli budu moct zakoupenou hru z us učtu moct hrát na svém primárním eu účtu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2016 Ano, pokud i ten US ucet bude jako primarni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maara182 Odesláno Listopad 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2016 A to jde mít dva primární účty ? Já myslel že může být jen jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2016 Muze jich byt v konzoli snad az 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Listopad 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 Primární účet neexistuje, ve skutečnosti se konzole nastavuje jako primární konzole pro daný účet. A každý účet může mít nastavenou jednu primární konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maara182 Odesláno Listopad 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 Když si zakládám ten US paypal tak mi to zase nechce vzít mou kartu, hází mi to chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 Nemas uz cesky Paypal? Pokud ano, budes muset kartu odtamtud odebrat. Pripadne zkus ty Amazon kupony, ty fungujou spolehlive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maara182 Odesláno Listopad 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 Ty amazon kupony mi taky nejdou, pokaždé co jsem ho objednal byl okamžitě v canceled orders. Nevím proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 Mam za to, ze tam musis mit zadanou US adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maara182 Odesláno Listopad 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 Jo to mam, když jsem jí neměl tak mě to hned upozornilo, že mám adresu v Česku. Už je to ale jedno s tou kartou na českém paypalu jsi měl pravdu, zrušil jsem ji a je to ok. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maara182
Zdravím,
na ps storu jsem si vytvořil nový us účet a když chci zadat kartu napíše mi to, že mám špatně napsáno číslo karty, což nemám. Kartou už jsem přitom nejednou platil na svém eu účtu. Nevíte prosím kde je chyba ? Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.