maara182 Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Zdravím, na ps storu jsem si vytvořil nový us účet a když chci zadat kartu napíše mi to, že mám špatně napsáno číslo karty, což nemám. Kartou už jsem přitom nejednou platil na svém eu účtu. Nevíte prosím kde je chyba ? Díky za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 Marr Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Na US uctu ceskou kartou nezaplatis. Alternativou muze byt US Paypal, pripadne predplacene karty, ktere jdou koupit na Amazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maara182 Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 Aha, tak díky za radu. Ještě by mě zajímalo jestli budu moct zakoupenou hru z us učtu moct hrát na svém primárním eu účtu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marr Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Ano, pokud i ten US ucet bude jako primarni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maara182 Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 A to jde mít dva primární účty ? Já myslel že může být jen jeden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marr Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Muze jich byt v konzoli snad az 16. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pilulkin Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 Primární účet neexistuje, ve skutečnosti se konzole nastavuje jako primární konzole pro daný účet. A každý účet může mít nastavenou jednu primární konzoli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maara182 Posted November 25, 2016 Author Report Share Posted November 25, 2016 Když si zakládám ten US paypal tak mi to zase nechce vzít mou kartu, hází mi to chybu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marr Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 Nemas uz cesky Paypal? Pokud ano, budes muset kartu odtamtud odebrat. Pripadne zkus ty Amazon kupony, ty fungujou spolehlive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maara182 Posted November 25, 2016 Author Report Share Posted November 25, 2016 Ty amazon kupony mi taky nejdou, pokaždé co jsem ho objednal byl okamžitě v canceled orders. Nevím proč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marr Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 Mam za to, ze tam musis mit zadanou US adresu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maara182 Posted November 25, 2016 Author Report Share Posted November 25, 2016 Jo to mam, když jsem jí neměl tak mě to hned upozornilo, že mám adresu v Česku. Už je to ale jedno s tou kartou na českém paypalu jsi měl pravdu, zrušil jsem ji a je to ok. Díky za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maara182
Zdravím,
na ps storu jsem si vytvořil nový us účet a když chci zadat kartu napíše mi to, že mám špatně napsáno číslo karty, což nemám. Kartou už jsem přitom nejednou platil na svém eu účtu. Nevíte prosím kde je chyba ? Díky za odpověď.
11 answers to this question
Recommended Posts