Zdravím, vopred upozorním, že som 2 dni googlil a nič konkrétne som nenašiel: (kupil som PS4 - je to moja prvá konzola)
Mám LG 42LM660S-ZA - 42" 3D TV (pasivne) jednoduchá otázka:
Je možné hrať hry v SBS 3D výstupe ? (side by side - teda tak ako to pouziva PSVR - 2x full HD ľava prava strana) pretoze ak PS4 tento vystup spravi priamo cez HDMI tak 3D TV dva obrazy zloží dokopy sama. (je možnosť viacerých prekladačov obrazu)
Ak áno, akým zázrakom sa to dá dosiahnuť ?
Upozorním, že tu nehovorím o 2D-3D konverzii televízoru, ale o SBS 3D výstupe z PS4 (pre niekoho stereoscopic 3D ----- NIE stare anaglyph červeno modre) Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
Otázka
fifo88
Zdravím,
vopred upozorním, že som 2 dni googlil a nič konkrétne som nenašiel:
(kupil som PS4 - je to moja prvá konzola)
Mám LG 42LM660S-ZA - 42" 3D TV (pasivne)
jednoduchá otázka:
Je možné hrať hry v SBS 3D výstupe ? (side by side - teda tak ako to pouziva PSVR - 2x full HD ľava prava strana)
pretoze ak PS4 tento vystup spravi priamo cez HDMI tak 3D TV dva obrazy zloží dokopy sama. (je možnosť viacerých prekladačov obrazu)
Ak áno, akým zázrakom sa to dá dosiahnuť ?
Upozorním, že tu nehovorím o 2D-3D konverzii televízoru, ale o SBS 3D výstupe z PS4 (pre niekoho stereoscopic 3D ----- NIE stare anaglyph červeno modre)
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.