hoang.hana Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 Ahojte, mám doma GTA V na xbox 360, teď si budu ale kupovat xbox one s. Někde jsem četla, že nějaké hry koupené pro xbox 360 bude hratelné i na one. Chtěla bych tedy vědět, zda půjde hra normálně na one, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 jirik Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 zatím není ve zpetne kompatibilite, jestli nekdy bude je otázka, ale vzhledem k tomu, ze ONE ma svou vlastní verzi GTA5, tak dost pochybuju - http://xboxweb.cz/xbox-one-zpetna-kompatibilita-s-x360/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 perrek Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 bohuzel gta v neni ve zpetne kompatibilite, tedy nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hoang.hana
Ahojte,
mám doma GTA V na xbox 360, teď si budu ale kupovat xbox one s. Někde jsem četla, že nějaké hry koupené pro xbox 360 bude hratelné i na one. Chtěla bych tedy vědět, zda půjde hra normálně na one, nebo ne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.