hoang.hana Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Ahojte, mám doma GTA V na xbox 360, teď si budu ale kupovat xbox one s. Někde jsem četla, že nějaké hry koupené pro xbox 360 bude hratelné i na one. Chtěla bych tedy vědět, zda půjde hra normálně na one, nebo ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 jirik Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 zatím není ve zpetne kompatibilite, jestli nekdy bude je otázka, ale vzhledem k tomu, ze ONE ma svou vlastní verzi GTA5, tak dost pochybuju - http://xboxweb.cz/xbox-one-zpetna-kompatibilita-s-x360/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 perrek Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 bohuzel gta v neni ve zpetne kompatibilite, tedy nepujde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hoang.hana
Ahojte,
mám doma GTA V na xbox 360, teď si budu ale kupovat xbox one s. Někde jsem četla, že nějaké hry koupené pro xbox 360 bude hratelné i na one. Chtěla bych tedy vědět, zda půjde hra normálně na one, nebo ne?
2 answers to this question
Recommended Posts