Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Potřebuji pomoct s xbox one výběrem her.,

Nikuru-san

Otázka

Potřebuji pomoct mám 4 gamepady na xbox one ale zatím jsem nenašel žádnou dobrou hru pro 3-4 hráče na jedné konzoli (local multiplayer) Staršího bráchu baví něco co má příběh a akci, mladšího baví to co bude bavit staršího, děkuji všem za komentáře. 

PS: nedávejte tady odkazy na americké stránky atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 1

čau.podle mně toho moc nebude splitscreen pro 4 hráče.co vím tak jdou hrát ty to hry

Halo: The Master Chief Collection pokud jsi nehrál na xbox 360 tak máš 4 díly já to mám na 360 i one dohrál jsem to na obou konzolích. ve 4 lidech jde hrát kampaň nevím jak to je s multiplayer online ale minimálně 2 můžou hrát i multak na jedné konzoli.dá se pořídit do 300 kč digi verze (jinak na 360 Halo: Combat Evolved Anniversary šel muliplayer online ve 4 lidech na jedné tv)další hra je Borderlands: The Handsome Collection ve 4 lidech jde hrát kampaň .poslední hra co vím je Minecraft ale tam žádná kampaň ani příběh není:biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu