stava Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Zdravím, jelikož PS4 jsem koupil hlavně dětem (jak jinak, že?) tak bych se rád koupil i nějaké hry pro děti (3 a 6 let), ideálně multiplayer. Jasnou volbou byla Little Big Planet 3, pak v PS+ jsem dostal nějaký Tablet Top Racing, ale co dál? Aktuálně koukám na Tearaway, kde druhý by mohl hrát modifikace na tabletu, ale to není úplně ono. Jen zmíním, že zároveň mám i PS3, kde je celkem baví LEGO (Star Wars, LOTR, Hobit) nebo Rayman. Samozřejmě oba hrají rádi Minecraft, ale nevím, zda má cenu upgradovat na PS4 verzi. Prosím o nějaké tipy, co se třeba chytlo u vašich potomků a čemu se vyhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 ahoj, synovci hrají hlavně gta v , mají 6 a 9 let, ale taky skylanders, teď si z hlavy nevzpomenu jakou verzi http://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/f:q:skylanders/ a baví je i trackmanie, i když tratě jim většinou odemykám já, ale baví je jich potom projíždět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Little Big Planet Edit: Hodně dobrej nápad nechat tak malé děti hrát GTA V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 já jim ho nekoupil a jako strýček jsem jim ho ani nedoporučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Jednoznačně LEGO hry, pokud nebudou vědět, můžeš jim jako druhý hráč pomoci. Pak už tady většina her zazněla, takže možná ještě nějaké sportovní, to snad zvládne každý. PS: Já hrál San Andreas od svých 10 let, Vice City dokonce na PS2 ještě v útlejším věku a nijak mě to nepoznamenalo. Rodiče mě dobře vychovali, takže nepřejíždím lidi, nestřílím je a snažím se dodržovat pravidla. Úvahy typu - GTA není vhodné pro děti jsou sice hezké, ale spíše to dle mě záleží na tom, jak to má kdo v hlavě srovnané. Z mé generace jsme všichni "od mala" hráli GTA a nijak nás to nepoznamenalo, vrazi z nás nejsou. Dnes je to ale móda, stejně jako obrana feministických matek neočkovat vlastní potomky. ConsulFLO a Mandaz reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Nechci psát off-topic, ale 6 a 9 je něco jiného než 10. Nicméně se tu někdo ptal na hry pro nejmenší a to GTA OPRAVDU není. Není to ani tak výchově rodičů, jako o době, co je, děti se doma mohou chovat úplně jinak než ve společnosti ostatních. Ale nebudu tady moralizovat, protože si myslím, že to zde nemá cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 před 8 minutami, Dweightee888 napsal: Nechci psát off-topic, ale 6 a 9 je něco jiného než 10. Nicméně se tu někdo ptal na hry pro nejmenší a to GTA OPRAVDU není. Není to ani tak výchově rodičů, jako o době, co je, děti se doma mohou chovat úplně jinak než ve společnosti ostatních. Ale nebudu tady moralizovat, protože si myslím, že to zde nemá cenu. Tak poslóché ty pepíku z Vršovic, sám jsi dítě, tak něco doporuč a netroll!! K tématu: rozhodně Lego hry, já je hral chvilku ale můj synátor do toho byl zažranej, ppokud by jsi měl kameru, tak Knacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 stačí když si zaplatíš členství ps+ a nemusíš se starat každý měsíc dvě dětské hry od sony a máš klid tenhle měsíc dokonce čtyři nebo pět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stava Odesláno Prosinec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Jak jsem psal v úvodním příspěvku. LEGO mají, PS+ si platím, mám tam toho docela fůru. Ale vysloveně dětské, split-screen, sotva pár kusů. Knack jsem už také koupil, ale zřejmě nebude umět splitscreen, uvidíme. Kamera v té hře je k čemu? Kameru jsou koupil k PS3 a pak zjistil, že je proti XBOXu skoro nepoužitelná a citlivost/přesnost je snad horší než hry s kamerou na iPadu. Nebo to neumím nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zower Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Skylanders swap force je i s figurkama, a jde to na jedný obrazovce ve víc hráčích, má to i víc dílů kdyby je to chytlo... EDIT: ještě mě napadlo Plants vs zombies oba díly, je to sice shooter ale rozhodně nijak agresivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.