Lovefist_88 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Zdravím, mám problém s trofejemi v Resistance 2, že ať dělám co dělám, tak se mi nenačtou některé trofeje a jsou to tyto: EXPLOSIVES EXPERT Zaznamenej 150 zabití s Carbine 40mm, LAARK, nebo Frag Grenade v kampani jednoho hráče (u té Carbiny mám asi 600 killů) THEY GO “BOOM” Zabij 30 nepřátel sekundární palbou Magnumu v kampani jednoho hráče (to taky dělám pořád dokola. Vždycky střelím R1 po nepříteli a hned nato zmáčknu R2 a ono ho to odpálí) PYROMANIAC Zapal / zabij 100 nepřátel zbraněmi Bellock Semi-Automic, Air-Fuel Grenade, Spider Grenade, nebo okolními předměty v kampani jednoho hráče ( u toho Bellocka jsem se schválně nechával zabíjet v jedné lokaci, kde bylo hodně chimér a vystřílel jsem jich asi 300 a také nic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Napadá mě jen vymazat game savy a začít odznova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Napadá mě jen vymazat game savy a začít odznova... To je teda hezký a tak mě napadá, nemyslej u těch trofejí udělat 150 killů se všema zbraněma, co tam jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Ne mělo by stačit 150 killů s jednou zbraní nebo kombinací více zbraní. Zkus ještě udělat pro jistotu několik killů třeba s tím Magnumem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Ne mělo by stačit 150 killů s jednou zbraní nebo kombinací více zbraní. Zkus ještě udělat pro jistotu několik killů třeba s tím Magnumem... Tak první a druhou trofej jsem dnes udělal. u té první mě nenapadlo, že z té Carbiny musím střílet sekundární zbraní, když to v popisu trofeje není a u Magnuma jsem místo do nepřátel střílel před ně a odpaloval. Jen u té třetí trofeje pořád nevim...u Bellocka mám 502 killů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eric1468624338 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Pyrimaniac návod: Jdi do mise "Cocodrie, Louisiana" a začni na checkpointu "The Swamp".... začneš na lodi.. tady někde by jsi měl najít spider grenade.. ...pak pujdeš dál, až pudeš s mj. Blakem ... pujdeš s ním, a pak někde u stok budete otevírat zamřížovanej kanál či co.. zde si připravíš ten granát..a hodíš ho tam kde jich bude nejvíc (pavouků), a trofej by měla být za chvilku,... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
Zdravím, mám problém s trofejemi v Resistance 2, že ať dělám co dělám, tak se mi nenačtou některé trofeje a jsou to tyto:
EXPLOSIVES EXPERT
Zaznamenej 150 zabití s Carbine 40mm, LAARK, nebo Frag Grenade v kampani jednoho hráče
(u té Carbiny mám asi 600 killů)
THEY GO “BOOM”
Zabij 30 nepřátel sekundární palbou Magnumu v kampani jednoho hráče
(to taky dělám pořád dokola. Vždycky střelím R1 po nepříteli a hned nato zmáčknu R2 a ono ho to odpálí)
PYROMANIAC
Zapal / zabij 100 nepřátel zbraněmi Bellock Semi-Automic, Air-Fuel Grenade, Spider Grenade, nebo okolními předměty v kampani jednoho hráče
( u toho Bellocka jsem se schválně nechával zabíjet v jedné lokaci, kde bylo hodně chimér a vystřílel jsem jich asi 300 a také nic)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.