witaHavr Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Ahoj. Dneska zapnu PS3 a du na internet a sem na nem asi 7min a najednou mi přestal jet vetraček a asi po 1minute se mi PS3 vypnulo. Po zapnuti mi nekdy najede hlavni obrazovka a zase se vypne(zapipa,blika červene a modře a zelene) po vypnutí (zapipaní) se rozblika cervene. Chcu se zeptat jestli to je YLODa nic s tim už nepujde nebo jen přehřivaní a koupím novou pastu a jedu dál? Video: http://www.stream.cz/video/542003-ps3-problem-ylod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silver Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Tak je to nejstarsi verze ne? Tam je jasny ze se prehrejou a jsou vice rozbitne..Prinejhorsim prodej tohle dostanes cca 1000++ a kup si z bazaru slima za cca 4500,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Jestli ti nejede větrák (neslyšíš ho ani hned po startu / z PS3 nefouká žádnej vzduch), tak to neni YLOD ale rozbitej větrák :) (a jestli ho takhle budeš pouštět často, tak ten YLOD dostaneš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 divej. PS3 sem rožnul a vetrak jel. a po chvylce se vypl a začlo mi to delat,tak sem ps3 rozebral a vyčistil a dam novou pastu a uvidime. je to ta verze UK z lepší chlazenim a zdrojem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aula Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Tohle není YLOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Takže novou pastou to vyřešim? a pokut ten vetrak zlobi tak koupi noveho??? Byl sem na netu asi 7min a najednou ps3 přestala řvat-nejlel vetrak a po minute začlo tohle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 pokud se ti netočí ventilator tak jednoduše ho lze vymenit za jiny a pokud je to neco v PS3 s regulaci ventilaotru tak jedine tam dát svuj ventilator a regulovat si otacky sám no , YLOD je YELLOW light of dead kdy je zavažná hadwerová chyba pokud se vypiná a bliká červený svetlo tak je pouze přehrátý což delá to že se netočí ten ventilator , co se tyče ty pasty tak se jí tam musí dát víc jak do PC na to bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 witaHavr Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 del sem tu video tak na to kukni prosím. uvidim no. složim to a dam tam tu psatu a jinak novy ventilatr budu muset koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 tohle je YLOD to co máš ty na tom videu je pouze to že teplotní čidlo zaznamená vyšší teplotu a zacne blikat červene nic víc nic mín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
witaHavr
Ahoj. Dneska zapnu PS3 a du na internet a sem na nem asi 7min a najednou mi přestal jet vetraček a asi po 1minute se mi PS3 vypnulo.
Po zapnuti mi nekdy najede hlavni obrazovka a zase se vypne(zapipa,blika červene a modře a zelene) po vypnutí (zapipaní) se rozblika cervene.
Chcu se zeptat jestli to je YLODa nic s tim už nepujde nebo jen přehřivaní a koupím novou pastu a jedu dál?
Video: http://www.stream.cz/video/542003-ps3-problem-ylod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.