Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 fat 40gb YLOD

Otázka

Odesláno

Ahoj. Dneska zapnu PS3 a du na internet a sem na nem asi 7min a najednou mi přestal jet vetraček a asi po 1minute se mi PS3 vypnulo.

Po zapnuti mi nekdy najede hlavni obrazovka a zase se vypne(zapipa,blika červene a modře a zelene) po vypnutí (zapipaní) se rozblika cervene.

Chcu se zeptat jestli to je YLODa nic s tim už nepujde nebo jen přehřivaní a koupím novou pastu a jedu dál?

Video: http://www.stream.cz/video/542003-ps3-problem-ylod

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

pokud se ti netočí ventilator tak jednoduše ho lze vymenit za jiny a pokud je to neco v PS3 s regulaci ventilaotru tak jedine tam dát svuj ventilator a regulovat si otacky sám no , YLOD je YELLOW light of dead kdy je zavažná hadwerová chyba pokud se vypiná a bliká červený svetlo tak je pouze přehrátý což delá to že se netočí ten ventilator , co se tyče ty pasty tak se jí tam musí dát víc jak do PC na to bacha

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu