Dyksn Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Ahoj, Poradi me nekdo nejakou strilecku, kde se da hrat coop kampan s kamaradem po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 sniper elite je super pres coop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyksn Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 A funguje to jako normalni kampan? Ze se da hrat cela spolecne? Vim ze treba far cry 4 mela taky napsane online coop, ale clovek musel udelat cast sam a pak si mohl jakoby zavolat pomoc, ale to nechci. Chci to hrat s otcem Tak potrebuju, aby komplet cela ta kampan sla projet ve dvou lidech online A jedes tam celou dobu jen se sniperem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 mám dojem že dead space 3 šla projet v coopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyksn Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 jj na ten Dead space jsem se uz taky dival, ale spis bych chtel nejaky realny strilecky Zatim mam Army of two, Operace Flashpoint: Red River a ten Sniper Eltie, u tech dvou prvnich by to snad melo jit taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Ked sa vam uz Dead Space nebude pacit v coope...tak uz neviem co by ste chceli. Je to naozaj zabava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyksn Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2016 Proste se mi libi realny strilecky, kde clovek strili lidi, kdyz ho trefis do hlavy tak spadne. Proste normalni realny valecny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.