pazdy0017 Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Ahojte nenašel by se někdo, kdo by rád sdílel hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Ja bych mozna mel zajemSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 to já taky jen nemám co sdílet .) Krom Lega a Xlive her:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warzdepapepa Odesláno Prosinec 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Já bych taky rád našel někoho s kým sdílet hry...Já mám v xboxu digitálně hry FIFA 17 a UFC 2 ...Kdyby měl tedy někdo zájem sdílet navzájem hry, tak se ozvětě přes soukromou zprávu a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.