Ivanka Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Zdravím všechny, mám problém s aplikací Remote play. Po spuštění aplikace na NTB se nepřenáší obraz pouze zvuk. NTB splňuje všechny parametry pro spuštění aplikace. V čem může být problém? Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Jaky mas windows ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ivanka Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 windows 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Hm... tak to nwm, ja mel stejny problem, ale bylo to tim, ze jsem mel W7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Leden 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 Taky mám Win 10 a bez problémů, zkus si pohrát s nastavením aplikace (rozlišení, frame rate) v Settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ivanka
Zdravím všechny, mám problém s aplikací Remote play. Po spuštění aplikace na NTB se nepřenáší obraz pouze zvuk. NTB splňuje všechny parametry pro spuštění aplikace.
V čem může být problém?
Díky za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.