lights flesh Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Už jenom pár týdnů a mě už z toho stojí...psací brk.Konečně multiplayer bitvy lepší než warband.(I když ve warband jsem na multiplayeru nejlepším hráčem z horních 5% celosvětově.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Leden 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2017 Pokud jste se registrovali do uzavřené bety For Honor, tak už Ubisoft rozesílá maily s kódy. Beta trvá od 26 do 30 ledna. Zkusíme, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2017 Mám staženo díky @Manoust na disku, který mi dal a kod a čekám už jen na zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2017 taky stahuju jsem zvědav na to... jinak jedu za Vikinga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NickAK47 Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 Jde Vám to? Mě to nechce připojit k servru :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 Také zatím ne NickAK47 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 To bude asi tím že se mají servery u nás pustit až v 15.00 headhot, Cartman182 a NickAK47 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 Tak jsem to dneska ráno také zapl... Nelíbí se mi systém boje a to jsem se na tu hru těšil a zvažoval pre-order - takže za mě ne-ééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 před 3 hodinami, Cartman182 napsal: Tak jsem to dneska ráno také zapl... Nelíbí se mi systém boje a to jsem se na tu hru těšil a zvažoval pre-order - takže za mě ne-ééé Musim s tebou souhlasit , stahl jsem zkusil jsem ale tohle fakt ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Leden 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2017 Tak mi se teda hra hodně líbí hrál jsem celý víkend a určitě budu pořizovat taková hra tu chyběla souboje jsou super chce se to do toho dostat každá postava má trochu jiné ovladání těžší lehčí, ale dá se to naučit a pak je to super nevím co jste od hry čekali, ale já jsem spokojený ve hřé má být i kampan, takže super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2017 Tak kdo z Vás to hraje? Včera jsem koukal na RE-PLAY a bylo tam něco o tom, že kdo si chce zahrát jen Singleplayer, tak by se měl hře raději vyhnout. Ta kampaň je krátká, nebo jak to je? Pokud je krátká, tak kolik hodin zhruba zabere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Únor 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2017 Hrál jsem asi 15min a pak hned vypnul. Pro mě o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2017 Kampaň je spíše nudná jak krátká... Ale vím to jen z videí a recenzi... Osobně jsem nekupoval a ani nemám v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Březen 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2017 Smazal jsem hru a nemám ani savy nainstaloval znovu a je tam uložená čeština i moje nastavení?Kde to mám smazat aby to bylo uplně znova nově celé?Kde se to uložilo?Do nějakého cloudu?Smazal jsem savy i hru,takže jak to,že to mám v paměti? Chtěl bych to spustit celé znovu čistě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Duben 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2017 Jak se po zakoupení druhého lepšího hrdiny ZAPNE DO MISE?Pořád mě tam skáče nějaká strážkyně?Přitom jsem si toho nového přiřadil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2017 Cus. Můžeme se dneska domluvit v party. Všechno ti řeknu. Co ty na to? Můžeme tu kampaň dát spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Duben 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2017 Zdar Eriku vikingu.To je fajn nabídka.Já to jel celou noc a hru jsem dohrál až po poslední misi samuraje.Musím říct,že je to celkem paráda děj.Akorát KRKOLOMNÉ ovládání.Ten multiplayer je teda docela o ničem.Takže jsem to sjel za víkend a ted už končím.Nejlepší je to vylodění proti Japoncům to je teda super ta pláž. Nicméně se můžeme domluvit u nějaké další hry.Jdu ted na další Nobunagas ambition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2017 Škoda no. Mohli jsme tu kampaň projet na nejtěžší spolu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Duben 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2017 Verdikt :Perfektní singleplayer,ale totální PODVOD UBISOFTU.Multiplayer hru pokaždé zastaví napíše se" synchronizace hráčů...zrovna odsekávám hlavu sekerou poraženému soupeři a můj tým má 1050 bodu oprati 900 soupeřů,když se objeví tato synchronizace ubisoftu prosím čekejte a moje sekera na hráče již nedopadne...po asi 10 sekundách hra pokračuje a protihráč dřepící pode mnou je ted nade mnou a setne mě KONEC a vítězí s 1100 bodů.Větší podvod jsem jaktěživ ve hře neviděl a tohle skoro pořád během zastavování hry. Tohle zastavování ubisoftem se ve hře děje pokaždé asi 2x za hru. Další děs je RAGDOL.Tento geniální vynález vznikl zhruba před 10 lety a každý zásah způsobil směšný pohyb zasažené postavy a po vyřazení jejích končetin je již nemohla používat vůbec.Zásahové zony postupně vyřazovali údy.Je neuvěřitelné používat o 10 let později PŘEDDEFINOVANÝ POHYB ! (ragdol grafika definovala zásah ihned v reálném čase)Postava po zásahu do lebky vesele pokračuje v seku jako blbá...celý systém komb je v podstatě podvod a stačí používat serii těžkých úderů.Tohle není vůbec žádná hra. Tahle tupá mlátička je podvod ,totální SHIT... Zůstává na prvním místě warband a Chivalry: Medieval Warfare. Věc vyhozená do bazaru třikrát tfuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2017 Vsadím se, že všechny tvoje těžký údery jak píšeš bych poslal do věcných lovišť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2017 NEDÁ NĚKDO VE 2 KAMPAŇ NA ÚROVEŇ LEGENDÁRNÍ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Cus. Někdo. Kdo to ještě hraje? Nebo chce hrát? Znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.